VANLI İŞ ADAMINDAN ÖNEMLİ MESAJLAR


Rixos Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince işhayatında başarı merdivenlerini nasıl tırmandığını Şanlıurfalı işadamlarına anlattı. Dürüstlük, azim ve sabırla yükselmenin mümkün olduğunu belirten Tamince, başarıya çok zor şartlar altında ulaştığını vurguladı.
Şanlıurfa Girişimci İşadamları Derneği'nin (ŞUGİAD) davetlisi olarak geldiği Şanlıurfa'da; Vali Celalettin Güvenç, Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, Büyükşehir Belediye Başkanı Eşref Fakıbaba, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez, vali yardımcıları, kurum amirleri ve işadamları ile birlikte ŞUTSO Kongre Merkezi'ndeki iftar programında bir araya gelen Fettah Tamince, "Ticarette müşteriyle iletişimde çok iyi olmanız ve hissetmeniz lazım." dedi.
Havaalanından gelirken bir anısının aklına geldiğini söyleyerek konuşmasına başlayan Fettah Tamince, "Van Çaldıran'lıyım. Urfa'dan geçerken bir anı yaşamıştım. Benim bir kuzenim Antalya'dan bir park fotoğrafı göndermişti. Karaoğlan parkı. Van Çaldıran'da o fotoğrafı görünce 'ben buraya mutlaka gitmeliyim' diye bir hedef koymuştum. O zaman 14 yaşındaydım. Bir bahane uydurup gitmiştim." diye konuştu.
İlk kazandığı para ile mobilet motosiklet aldığını ifade eden Tamince, "Tam Vizontele filmini yaşamıştım. 'Bunu, memlekete gidip arkadaşlara göstermem gerekir' dedim. Otobüsün bagajına atıp 24 saatlik yola koyuldum. Yolumuz Gaziantep, Şanlıurfa ve Diyarbakır'dan geçerdi. Memlekete varmadan 5 kilometre önce otobüsü durdurdum. Mobileti otobüsten çıkartıp memlekete o şekilde girmiştim. Vizontele filmini izlerken kendimi orada gördüm." dedi.

