VANSPOR SEZONA MAĞLUBİYETLE BAŞLADI
.


VANSPOR SEZONA MAĞLUBİYETLE BAŞLADI
Başkanlık tartışmaları ve yönetim belirsizliğinin gölgesinde yeni sezona giren Vanspor, 2026-2027 futbol sezonunun ilk maçında Kayserispor’a 2-0 mağlup oldu.
Manisa’da oynanan karşılaşmaya sıkıntılı bir süreçte çıkan Vanspor, yeni transferlerinin lisans işlemleri tamamlanmadığı için sahaya geçtiğimiz sezon kadroda yer alan futbolcular ve altyapı oyuncularıyla çıktı. Yedek kulübesinde de sadece 4 altyapı oyuncusunun bulunması dikkat çekti.
Kadrosu daha güçlü görünen ve maçın genelinde oyuna hâkim olan Kayserispor, Taulan Sulejmanov’un attığı gollerle sahadan 2-0 galip ayrıldı. Bu sonuçla Kayserispor sezona 3 puanla başlarken, Vanspor lige mağlubiyetle giriş yaptı.
Murat Yıldırım yönetimindeki Vanspor karşılaşmaya; Muhammed Alperen Uysal, Naby Youssouf Oulare, Batuhan İşçiler, Mehmet Maniş, Faruk Can Genç, Engin Taş, Anıl Mehmet Sıddık Yıldırım, Oğulcan Çağlayan, Güvenç Usta, Mehmet Can Davarcıoğlu ve Soran Tümen ilk 11’iyle çıktı.










