Van'ın Çatak ilçesinde bir araç yakıldı

GÜNDEM Yayın: 07 Haziran 2014 - Cumartesi - Güncelleme: 07.06.2014 14:39:46
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
Takip EtGoogle News

Van'ın Çatak ilçesinde yol kesen teröristler, bir kamyoneti ateşe verdi.

 

Alınan bilgiye göre, Çatak ilçesine bağlı Narlıca köyü yakınlarında yol kesen ve 6 kişi olduğu belirlenen terör örgütü PKK üyesi bir grup, A.T. yönetimindeki 65 NS 830 plakalı kamyoneti durdurdu.


Sürücüyü indirdikten sonra aracı ateşe veren teröristler olay yerinden kaçarken, sürücü A.T, İlçe Emniyet Amirliğine müracaatta bulundu.


Kamyoneti ile devlet kurumlarına erzak taşıdığı için teröristlerin aracını yaktığını ileri süren A.T, teröristlerden şikayetçi oldu.


Olay yerinde inceleme yapan güvenlik güçlerinin, kullanılamaz hale gelen aracı, çekici yardımıyla ilçe merkezine götürdüğü bildirildi

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.