Van'ın Başkale ilçesindeki polis memurları herkesi şaşırttı

Van'ın Başkale İlçe Emniyet Müdürlüğü, U-17 Ligi Türkiye Şampiyonası'nda Van'ı temsil edecek Başkalespyor Futbol Takımı'na spor malzemesi desteğinde bulundu.

Yayın: 27 Mart 2015 - Cuma - Güncelleme: 27.03.2015 21:45:43
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
Takip EtGoogle News

Van'ın Başkale İlçe Emniyet Müdürlüğü, U-17 Ligi Türkiye Şampiyonası'nda Van'ı temsil edecek Başkalespyor Futbol Takımı'na spor malzemesi desteğinde bulundu.


U-17 Türkiye Şampiyonası'nda Van'ı temsil edecek olan Başkalespor takımına Başkale İlçe Emniyet Müdürlüğü destek çıktı. Sporculara verilmek üzere hazırlanan spor malzemeleri 26 futbolcuya İlçe Emniyet Müdürü Sedat Haşimoğlu tarafından verildi. Haşimoğlu, yaptığı açıklamada, gençleri bu tür etkinliklerde görmenin kendilerini mutlu ettiğini söyledi.


Haşimoğlu, "Çocuklarımız eminim ki, ileride çok daha başarılı olacaklar ve ilçemizi çok daha iyi temsil edecekler. Başkale ilçe emniyeti olarak maddi manevi desteğimizi sunacağız. Çünkü bu çocuklar bizim geleceğimizdir" diye konuştu. Hediyeleri alan futbolcular ise kendilerine destek çıkan Başkale İlçe Emniyet teşkilatına teşekkür etti.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.