VAN'DAN PAPAZ BÜYÜSÜ İÇİN KİLİSEYE GELEN VAR

GÜNDEM Yayın: 04 Mart 2013 - Pazartesi - Güncelleme: 04.03.2013 07:45:58
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 50 sn.
Takip EtGoogle News

İstanbul Taksim’de bulunan Sent Antuan Kilisesi’nin başrahibi Pişta’ya Van’dan Papa büyüsü bozmak için kendilerine uğrayanların olduğunu söylüyor.


VAN’DAN PAPAZ BÜYÜSÜ BOZDURMAYA GELİYORLAR

 

Sent Antuan Kilisesi’nin başrahibi Pişta’ya buradaki beş yıllık görevi boyunca unutamadığı anıları soruyoruz: “Bir Müslüman kadın 23 saat yol yapıp Van’dan benim yanıma papaz büyüsü bozdurmaya geldi! Bana ‘Bana ancak büyüyü siz bozabilirsiniz, dediler diye buraya geldim’ dedi. O kadar şaşırdım ve kızdım ki... Ona dua edeceğimi ama kendi dinini ve kendisini tanımasını söyledim. Bu şekilde gelen çok insan oluyor. Hem o papaz büyüsü nerden çıktı hala anlamış değilim!

Star.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.