Van ve bölgede korkutan depremler

Bingöl ve Elazığ'ın ardından bir deprem de Van'da meydana geldi. 3.3 büyüklüğündeki deprem bölgede paniğe yol açtı.

Yayın: 07 Eylül 2015 - Pazartesi - Güncelleme: 07.09.2015 08:56:28
Editör -
Okuma Süresi: 40 sn.
Takip EtGoogle News

Bingöl ve Elazığ'ın ardından bir deprem de Van'da meydana geldi. 3.3 büyüklüğündeki deprem bölgede paniğe yol açtı.

 

Doğu Anadolu bu gece ardı ardına meyda gelen depremler ile sarsıldı. Bingöl'ün Yayladere ilçesi yakınlarında 4,5 ve Elazığ'ın Karakoçan ilçesindeki 4.4 büyüklüğünde depremlerin ardından saat 03.55 sıralarında bu sefer de Van 3.3 ile sallandı.


Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü’nden alınan bilgilere göre, saat 03.55 sıralarında merkez üssü Ermişler Mahallesi’nde 3.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.