Van teşkilatı bir araya geldi


AK Parti Van İl Başkanı Abdullah Aras, İl Yönetimin kurulu üyelerine kalede kahvaltı vererek parti içi toplantı düzenledi.
AK Parti İl Yönetim kurulu üyelerinin katıldığı kahvaltılı toplantıda konuşan İl Başkanı Aras, Türkiye’nin geleceğini inşa eden AK Parti’nin başarısında mutfakta çalışan herkesin bir payı olduğunu, bu çatı altında görev alan herkesin milletin huzur ve refahından sorumlu olduğunu, bu bilinçle Van’ın bütün sorunlarını sırtlarında taşıdıklarını vurgulayarak, Van’ın geleceği için her türlü fedakarlığı göze alarak sevgiyle bu yolda hizmet ettiklerini belirtti.
İl Başkanı Aras ayrıca, Türkiye’nin tarihi bir dönemeçten geçtiği bu dönemde herkese daha çok görev düştüğünü belirterek, Partililerin örnek bir davranış sergileyeceğinden kuşku duymadığını söyledi. Seçim gündemine de değinen Aras, bu konuda önümüzdeki yerel seçimlere büyükşehir olarak giren Van’ın aslında kaderinin söz konusu olduğunu bunun içinde ellerinden gelen tüm gayreti hep birlikte göstereceklerini, Van’ın geleceğinin söz konusu olduğu yerel seçim sürecine en iyi şekilde hazırlandıklarını söyledi.
