Van için söyleyecek sözlerim var

İş adamı Mehmet Fesih HANÇINAR, Van için AK Parti’den 26. Dönem Milletvekilliği Aday Adayı olduğunu açıkladı.

Yayın: 03 Eylül 2015 - Perşembe - Güncelleme: 03.09.2015 12:32:16
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Takip EtGoogle News

İş adamı Mehmet Fesih HANÇINAR, Van için AK Parti’den 26. Dönem Milletvekilliği Aday Adayı olduğunu açıkladı.

 

7 Haziranda 25.dönemde de aday adayı olan İş adamı Mehmet Fesih HANÇINAR şimdi de 26. dönem ak parti van milletvekilliği için aday adaylığı başvurusunu yaptı.

 

Van’da doğmuş büyümüş ilin inşaası ve barışın kardeşliğin devamı için ideolojilerimizi gerekirse bir kenara bırakıp ve memleketimizin geleceğini düşünmek zorundayız diyen Ak Parti Van Milletvekili Aday Adayı Mehmet Fesih HANÇINAR, Van’ımızı düşünmek zorundayız elimden gelen tüm gayretlerimi sonuna kadar van'ımız için ve sizin için kullanılmak istiyorum ifadelerini kullandı.

 

Ak Parti Van Milletvekili Aday Adayı Mehmet Fesih HANÇINAR, “Allah izin verirse teşkilatlarla bir araya geldiğimizde toplantılarda ülkemizin, çalışanların ve Van’in sorunlarını konuşacağız,” vurgusunu yaptı.

 

“ UZLAŞI VE HOŞGÖRÜNÜN İFADESİ OLACAĞIZ "

Van’da siyasetin korku ve istismar politikaları üzerinden yapılması adeta kaygı vericidir diyen Ak Parti Van Milletvekili Aday Adayı Mehmet Fesih HANÇINAR "Kentimizi bu yapıdan kurtarmamız gerekiyor. Göreve başladığım anda Van’da uzlaşı ve hoşgörü siyasetini hakim kılmak için çalışmalarımızı yoğunlaştıracağız. Şehrimizin potansiyeli AK Parti'nin dinamizmiyle buluşarak kayıp yıllar hızla telafi edileceğiz

 

" HER ZAMAN ULAŞABİLECEĞİNİZ BİRİYİM “

"2004’den bu yana siyaset hayatın içindeyim izmir'de Has Parti ilçe başkanlığı görevi icra ettiğim dönemde her zaman ulaşılabilen ve elimden geldiği kadar da üyelerimizin dertlerine derman olmak için çalışan bir siyaset adamı oldum. Allah bize milleti temsil etme görevi nasip ederse, yine aynı şekilde Ankara’da ve Türkiye Büyük Millet Meclisinde da her zaman ulaşabileceğiniz bir vekiliniz olacaktır”

 

“ TÜM PROJELERİM VAN İÇİN “

“ Van çok şeyi hak eden bir memleketimizdir. Van’ın ekonomisi, turizmi, eğitimi ve her alanında yapılaması gereken bir çok projelerimiz var. Halkımızın geçim kaynağı sınır ticareti, tarım ve hayvancılıktır. Van’ın üretime ihtiyacı var. Van’ın güvene huzura ihtiyacı var. Van Bu dönem iyi bir tercih yaparak geleceğini güven altına alabilir. Nasip olursa kazanırsak aklımızda ki bütün projeleri Van için harcayacağız. ” Dedi.

 

 

Ak Parti Van Milletvekili Aday Adayı Mehmet Fesih HANÇINAR Kimdir?

 

1985 Van Muradiye doğumlu çaldıranda ikamet etmekte Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu, 10 kardeşli bir ailenin 4 cü ferdi olan  Mehmet Fesih HANÇINAR Evli ve bir çocuk babasıdır.

 

iş adamı olan Mehmet Fesih HANÇINAR Hevidi aşiretine mensubu mukuri aşiretin yeğeni ve bulunduğu bölgede diğer aşiretlerle doğrudan yada dolaylı olarak akrabalığı olan Limancılık ve müteahhitlik hizmetleri işi yapmaktadır.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.