Van Başkale'de gerginlik artıyor

GÜNDEM Yayın: 12 Haziran 2014 - Perşembe - Güncelleme: 12.06.2014 11:02:06
Editör -
Okuma Süresi: 37 sn.
Takip EtGoogle News

Başkale İlçesi Güzeldere Boğazı mevkisinde 3 ayrı noktadan taş ve araçlarla kapatılan Van-Hakkari Karayolu ulaşıma açıldı. 

 

Bölgeye sevk edilen çok sayıda asker ve polis, yaklaşık 5 saat boyunca yolu kapatan gruba gözyaşırtıcı bomba ve tazyikli su kullanarak müdahalede bulundu. Müdahalenin ardından gruptakiler, çevredeki tepelere kaçtı. Güvenlik güçleri de yol üzerindeki taşları temizleyip, araçları çektikten sonra yolu trafiğe açtı. Hakkari ve Van yönüne giden yüzlerce araç yoluna devam ederken, bölgede alınan güvenlik önlemleri ise sürdürülüyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.