Peygambere hakarete Van’da kitlesel kınama yapılacak

Peygamber Sevdalıları Platformu Van İl Koordinatörlüğü Peygamberimiz Hz. Muhammed (sav) yönelik yapılan alçakça hakaretleri kınamak ve telin etmek amacıyla Cuma günü Cuma namazı sonrası Hz. Ömer Camii önünde kitlesel basın açıklaması yapacağını duyurdu.

GÜNDEM Yayın: 22 Ocak 2015 - Perşembe - Güncelleme: 22.01.2015 08:54:17
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Peygambere hakarete Van’da kitlesel kınama yapılacak

 

Peygamber Sevdalıları Platformu Van İl Koordinatörlüğü Peygamberimiz Hz. Muhammed (sav) yönelik yapılan alçakça hakaretleri kınamak ve telin etmek amacıyla Cuma günü Cuma namazı sonrası Hz. Ömer Camii önünde kitlesel basın açıklaması yapacağını duyurdu.


İslam dinine yönelik yayımladığı hakaret içerikli karikatürlerle Müslümanların tepkisini üzerine çeken Charlie Hebdo adlı derginin, Hz. Muhammed’e (sav) hakaret etmesi, Van’da kitlesel basın açıklamasıyla kınanacak.

 
İslam düşmanlarının, Hz. Muhammed'in (sav) şahsiyetine karşı, derin kin ve düşmanlıklarını bir kez daha sahnelediklerine dikkat çekilen açıklamada, “Peygamberimize karşı yapılan bu küstahça hakaret, büyük şeytan Amerika ve Siyonist İsrail'in ortaklaşa yaptığı tezgah sonucu olmuştur. Bu olay bir kez daha göstermiştir ki, yeryüzünün zalimleri, bozgunculuk yapmak, fitne çıkarmak ve yeryüzünü fesada vermek için yeni bir tuzakla, yeni bir kirli oyunla tekrar sahnedeler.”denildi.

 
Açıklamanın devamında, “Adaletin, hak ve özgürlüklerin, insanlık onuruna dair tüm yüce değerlerin son temsilcisi olan Aziz İslam'a ve O'nun âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamberimize yapılan hakaretleri yapacağımız kitlesel basın açıklamasıyla tel’in edeceğiz.”ifadelerine yer verildi.

 
Açıklamanın sonunda, tüm Peygamber Sevdalısı halkımızı ve basın mensuplarını yapılacak olan kitlesel basın açıklamasına davet ediyoruz.”denildi. 


 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.