MİT Müsteşarını ceza evinde öldüreceklerdi

Ak Parti Milletvekili Şamil Tayyar, 'Kripto' adını verdiği yeni kitabında, MİT Müsteşarı Fidan'la ilgili çok çarpıcı bir iddiada bulundu.

Yayın: 19 Nisan 2015 - Pazar - Güncelleme: 19.04.2015 15:53:42
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
Takip EtGoogle News

Ak Parti Milletvekili Şamil Tayyar, 'Kripto' adını verdiği yeni kitabında, MİT Müsteşarı Fidan'la ilgili çok çarpıcı bir iddiada bulundu. 



Habertürk'ün haberine göre, Şamil Tayyar kitabında, MİT Müsteşarı Hakan Fidan'la 2012'deki ifadesine başvurulmak üzere yapılan girişimle ilgili arasında geçen bir konuşmaya da yer verdi:



"MİT operasyonu siyasi iktidar için kırılma anıdır. Paralel yapıyla karalı şekilde mücadele sürecinin miladıdır. Eğer Fidan, ifade vermek için gitseydi, operasyon büyük ölçüde başarıya ulaşacaktı. Zira operasyonun birden fazla hedefi vardı. Öncelikle Hakan Fidan'ı tutuklayarak cezaevinde öldürmeyi planlamışlardı. Fidan'ın üzerinden Başbakan Erdoğan'a ulaşıp Erdoğan'ı yargı önüne çıkaracaklardı." 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.