Memura izin yasağı kalktı!

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, memurlara izin yasağının bittiğini açıkladı.

Yayın: 08 Ağustos 2016 - Pazartesi - Güncelleme: 08.08.2016 18:47:28
Editör -
Okuma Süresi: 37 sn.
Takip EtGoogle News

Memura izin yasağı kalktı!

 

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, memurlara izin yasağının bittiğini açıkladı.

 

Darbe girişimi sonrası Olağanüstü Hal (OHAL) nedeniyle kamuda çalışanların yıllık izinleri dondurulmuş, izinde olanlar da geri çağrılmıştı. İzinler konusu bugün bakanlar kurulunda görüşüldü ve yasağın kaldırılması kararı alındı.


Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, bakanlar kurulu sonrası yaptığı açıklamada, izinlere dair yasaın bugün itibariyle sona erdiğini açıkladı.


Kurtulmuş, ''Devlet memuru olan herkes, üniversite hocaları da dahil, yıllık izinlerine çıkabilirler'' dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.