Karayolu ile Van'a geldi

GÜNDEM Yayın: 05 Haziran 2013 - Çarşamba - Güncelleme: 05.06.2013 19:57:14
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
Takip EtGoogle News

Milli Güvenlik Kurulu (MGK) Genel Sekreteri Muammer Türker, iki günlük Hakkari gezisi sonrası Van'a geldi. Van Valisi Münir Karaloğlu ile görüşen Türker, güvenlik toplantısına katıldı. 



Hakkari'de iki günlük gezi ve incelemelerde bulunan MGK Genel Sekreteri Muammer Türker, karayoluyla Van'a geldi. Valilik önünde Van Valisi Münir Karaloğlu tarafından karşılanan Türker, valilik şeref defterini imzaladı. Burada hatıra fotoğrafı çektiren Türker, Vali Karaloğlu ile makamında bir süre basına kapalı olarak görüştü. 



Türker, daha sonra Van Valisi Münir Karaloğlu, Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Yıldırım Güvenç, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Nurettin Alkan, Emniyet Müdürü Ümit Yurdakul ile birlikte güvenlik toplantısına katıldı. Türker'in toplantı sonrası Van'dan ayrılacağı belirtildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.