HİZBULLAH CANLANDIRILMAYA ÇALIŞILIYOR

Bingöl ve Şırnak'taki provokasyonların amacının HÜDA - PAR'a saldırarak Hizbullah'ı yeniden canlandırmak olduğunu söyledi.

GÜNDEM Yayın: 23 Ekim 2014 - Perşembe - Güncelleme: 23.10.2014 08:51:47
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Bingöl'de HÜDA - PAR üyesi bir kişinin öldüğü silahlı saldırı ile Şırnak ve Cizre'deki olayların konuşulduğu programda Şimşek, Bingöl ve Şırnak'taki provokasyonların amacının HÜDA - PAR'a saldırarak Hizbullah'ı yeniden canlandırmak olduğunu söyledi. 



HİZBULLAH CANLANDIRILMAYA ÇALIŞILIYOR



Bingöl'deki saldırıyı değerlendiren Şimşek, "Polisin moralini bozmaya yönelik olaylar çıkartılıyor. Birileri ısrarla HÜDA - PAR'a saldırarak Hizbullah'ı canlandırmaya çalışıyor" dedi. 



"Uluslararası güçlerin hedefi Doğu ve Güneydoğu'da çatışma ortamı yaratmak" ifadesini kullanan Şimşek, "Polisin provokasyonlara yönelik çok ciddi tespitleri var. İç güvenlik paketi de bunda etkili oldu" diye konuştu. 



 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.