Demirtaş'tan Erdoğan'a akıl almaz iddia
Her fırsatta Cumhurbaşkanı Erdoğan'a saldırmayı kendine görev edinen Demirtaş'ın son iftirası ''HDP akıl tutulması mı yaşıyor?'' dedirtti.


Her fırsatta Cumhurbaşkanı Erdoğan'a saldırmayı kendine görev edinen Demirtaş'ın son iftirası ''HDP akıl tutulması mı yaşıyor?'' dedirtti.
GLADYO RÜYASI
Bu karalama ve iftira kampanyasına dün bir yenisini daha ekleyen HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın grup toplantısında yaptığı son açıklamalar ''Bu kadar da olmaz'' dedirtti.
Suruç patlaması sonrasında olayda IŞİD'in parmağının olduğunun ortaya çıkması ile birlikte her yaptığı açıklamada IŞİD'e lanetler yağdıran Demirtaş, dün yaptığı açıklamada ise bu işi Köşk'e bağlı özel gladyo örgütünün gerçekleştirdiğini öne sürdü.
AKIL SINIRLARINI ZORLAYAN İFTİRA
Konuşmasında şuuru iyice kaçıran Demirtaş, AK Parti iktidarında bölge ile ilgili yapılanları ve yürütülen süreçleri unutarak, "Biz çözüm için her yola başvururuz. Baldıran zehrini içmekse, biz o baldıran zehrini içeriz, yeter ki bu ülkeye huzur gelsin" sözleri ile çözüm sürecine yönelik bakışını ortaya koyan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik ''PKK'nın silah bırakmasını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan engelledi'' şeklindeki bir iftira ile ''HDP akıl tutulması mı yaşıyor'' dedirtti.
Kaynak: Haber 7
