Bir kişi yanarak öldü

GÜNDEM Yayın: 08 Nisan 2013 - Pazartesi - Güncelleme: 08.04.2013 16:58:36
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Van'da bir evde çıkan yangında, alevlerin arasında kalan 5 yaşındaki bedensel engelli çocuk yaşamını yitirdi.

 

Alınan bilgiye göre, Yalı Mahallesi'nde bulunan Salih Adım'a ait evde, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

 

Alevlerin kısa sürede tüm evi sardığı yangını gören Van Kalesi güvenlik görevlisi Davut İnci, kısa sürede olay yerine giderek kendi imkanlarıyla yangına müdahale etti.

 

Evde mahsur kalan kişiler olduğunu öğrenen İnci, üzerindeki kazağı ıslattıktan sonra girdiği evden Aslıhan Adım ve Altun Adım'ı çıkardı.
Aslıhan Adım'ın, 5 yaşındaki bedensel engelli kızı Fatma'nın da alevlerin arasında kaldığını belirtmesi üzerine yeniden eve giren İnci, tüm uğraşlarına rağmen çocuğa ulaşamadı.

 

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını kısa sürede söndürdü.

 

Emniyet ve itfaiye ekiplerinin evde yaptığı kontrollerde, alevlerin arasında kalan 5 yaşındaki bedensel engelli Fatma Adım'ın yaşamını yitirdiği belirlendi.
Küçük Fatma'nın cenazesi, savcının yaptığı incelemenin ardından Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırılırken, kızının hayatını kaybettiğini ambulansta öğrenen anne, sinir krizi geçirdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.