BDP'yi eleştirmek adilane değildir


TUTKUHABER ÖZEL Gazeteci yazar Abdulhelim Almalı, BDP'nin seçimlerde hizmet vaadiyle oy istemediği için BDP'yi hizmetle eleştirmenin doğru olmadığını söyledi.
Tutku Radyo’da Salih Geçken’in hafta içi hazırlayıp sunduğu ‘Farklı Açıdan’ programına konuk olan Almalı: ‘BDP’li belediyeler hizmetle eleştirilmelerini doğru bulmuyorum. İdeolojik partiler halka giderken hizmet vaatlerinde bulunmazlar. Onlar daha çok ideolojik söylemlerle partililerinin karşısına çıkarlar.
İDEOLOİK PARTİLER SÖYLEMLERİNDE HİZMETİ DİLE GETİRMEZ
İdeolojik partilere mensup belediye başkanları halktan oy isterken sizlere yol, park yada başka hizmetler yapacağım demez. Bu tür vaatlerde bulunmaz. Bir kişiyi bulunmadığı vaatlerden ötürü eleştirilmez ki.
AK PARTİ HİZMET PARTİSİ OLDUĞU İÇİN ELEŞTİRİLİR
Ak Partinin eleştirilmesinin en büyük sebeplerinden biride hizmet partisi olmasındandır. Onlar vatandaşın karşısına çıkarken hizmet vaadinde bulunurlar. Hizmet vaadinde bulundukları için halk onların yaptıklarını eleştirir.
