Bazı yorumcular manipülasyon yapıyor


Anadolu Ajansı'ndan yapılan açıklamada, ''2014 Yerel Seçim sonuçlarını veren Anadolu Ajansının yayınlarını bazı televizyon yorumcuları ve siyasilerin "güvenilmez, manipülasyon amaçlı, yalan" şeklinde asla kabul edilemez ifadelerle karalamaya çalıştığı görülmüştür.
Türkiye'nin ulusal haber ajansına yönelik bu ve benzeri ifadelerin tümü hakkında yasal haklarımızı sonuna kadar kullanacağımızı belirtmek isteriz.
AA haberlerinin güvenirliliği hiçbir zaman tartışmakonusu olmamıştır, bundan sonra da olmayacaktır. Kurumumuza yönelik karalama kampanyası yürütenler, ülkenin resmi ulusal haber ajansını yıpratmaya çalıştıklarını unutmamalıdır.
AA seçim sonuçları resmi olmayan seçim sonuçlarıdır ve biz verilerimizden eminiz. AA tüm siyasi partilere eşit mesafededir ve asla taraf değildir. Yüksek Seçim Kurulu resmi sonuçlarıaçıkladığında kimin ne kadar yanıldığı da anlaşılacaktır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
