Anne ve oğlu hayatını kaybetti

Van'ın Çatak İlçesi'nde hayvanlarını otlatmaya götüren anne ve oğluna yoldan geçen hafif ticari araç çarptı. Kazada anne ve oğlu öldü.

Yayın: 01 Temmuz 2016 - Cuma - Güncelleme: 01.07.2016 18:32:45
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
Takip EtGoogle News

Van'ın Çatak İlçesi'nde hayvanlarını otlatmaya götüren anne ve oğluna yoldan geçen hafif ticari araç çarptı. Kazada anne ve oğlu öldü.


Kaza sabah saat 10.00'da Çatak İlçesi Elmacı Mahallesi'nde meydana geldi. 55 yaşındaki Leyla Elitaş ile oğlu 10 yaşındaki Mustafa Elitaş, sabah saatlerinde hayvanlarını arazide otlatmak için evden çıktı. Mahalle çıkışında yolun karşısına geçmeye çalışan anne- oğula, Van yönünden gelen Yusuf Erginoğuz yönetimindeki 26 AC 634 plakalı hafif ticari araç çarptı. Kazada ağır yaralanan anne Leyla ve oğlu Mustafa Elitaş, çevredeki vatandaşlar tarafından kaldırıldıkları hastanede yaşamını yitirdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.