Arkadaşlarımızı derhal serbest bırakılsın

GÜNDEM Yayın: 20 Eylül 2013 - Cuma - Güncelleme: 20.09.2013 11:59:02
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 45 sn.
Takip EtGoogle News

Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK) Van Şubeler Platformu, düzenlediği basın açıklamasıyla gözaltında yöneticilerinin bırakılmasını istediler.

 

Göz altında bulunan 54 yöneticilerinin bırakılmamasına tepki gösteren grup üyeleri Mavi Plaza İş Merkezi'nin önünde bir araya geldi.

 

Ellerindeki pankartlar ve sloganlar eşliğinde Fegiye Teyran Parkı önüne kadar gelen gruptan  KESK Van Şubeler Platformu sözcüsü Yılmaz Berki, tutuklanan arkadaşlarının serbest bırakılmasını belirtti.  Sendikal hak ve özgürlüklerin suç olmadığını belirten Berki, arkadaşlarının yaptığı eylemlerden hiç birinin yasa dışı olmadığını dile getirdi.

Basın açıklaması yapan grup daha sonra olaysız bir şekilde dağıldı. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.