AK GENÇLİK sokağa çıkar haberine ne dedi?


TUTKUHABER ÖZEL Ak Parti Gençlik kolları il başkanı Eyüp Acar, BBC’de çıkan ‘Ak Partili gençler sokağa çıkma hazırlığı yapıyor.’ Haberinin gerçeği yansıtmadığını belirtti.
Tutku Radyo’da Salih Geçken’in hazırlayıp sunduğu ‘Farklı Açıdan’ programına konuk olan Acar: ‘Taksimde yaşananlardan herkes bizde dersler çıkardık. Bazı hatırlatmaların gündeme gelmesi iyi olmuştur. Tabi buradan herkesin ders çıkarması gerekir.
CHP Taksim Gezi Parkında yaşanan olaylardan nemalanmaya çalışması doğru değil. Ne oldu da planladıkları mitinglerini iptal ettiler. Ayrıca Koç Üniversitesinde sınavların iptal edilmesini kim nasıl açıklayacak?
Biz Ak Gençlik olarak samimi duygularla eyleme katılanların söylemlerini çok ciddiye alıyoruz. Onların isteklerini kendi isteklerimiz olarak görüyoruz. Peki ya diğerleri. Ortalığı yakıp yıkanların yaptıklarını savunabilir miyiz? Onların yaptıklarını kim kabul edebilir? CHP yaşanan bütün olumsuzlukların üstüne balıklama atlamakla hata yaptı.
BDP ve MHP’nin duyarlı tavırları bu halk tarafından kabul gören davranışlardır. Bizde kendilerini kutluyoruz.
Bazı kanallarda Ak Gençlik sokağa mı çıkacak türünden haberler yaptılar. Bu tür haberler gerçekleri yansıtmıyor. Bunları doğru bulmadığımızı da aktarmak istiyorum. Bizim yerimi sokaklar değildir. Biz bu ülkenin gelişmesi için üstümüze düşen sorumlukları yapmak için çalışıyoruz. Kardeş çatışması isteyenlere prim yaptırmayız. Onları mutlu etmeyiz. Bu ülkede yaşayan herkes kardeştir. Biz kardeşlerimizle kavga ederek değil konuşarak sorunlarımızı halledeceğiz.
Bu ülkede yaşayan herkesin geleceği için hepimizin daha sağduyulu davranmalıyız.’dedi.
