20 milyon tl dağıtılacak

GÜNDEM Yayın: 24 Aralık 2013 - Salı - Güncelleme: 24.12.2013 21:41:33
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 55 sn.
Takip EtGoogle News

Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA), 2014 yılı 'Mali Destek Programı'nı (MDP) 30 Aralık'ta Van'da açıklanıyor.

 

Küçük ve Orta Büyüklükte İşletmelere (KOBİ) yönelik "Güçlü Girişimcilik Mali Destek Programı" teklif çağrı toplantısı 30 Aralık 2013 pazartesi günü saat 14.00'da bir otelde yapılacak. TRB-2 bölgesinde yer alan Van, Muş, Bitlis, Hakkari illerini kapsayacak olan 2014 yılı Mali Destek Programı'nın bu yıl ki kaynağı 20 milyon TL. Aynı gün DAKA Yönetim Kurulu ve Kalkınma Kurulu toplantıları da yapılacak.


Bu arada, 2014 yılı "Güçlü Girişimcilik Mali Destek Programı"na ilişkin rehber ve detaylı açıklamaların 30 Aralık'ta yapılacak olan tanıtım toplantısının ardından DAKA'nın www.daka.org.tr adresli resmi internet sitesinden açıklanacağı belirtildi

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.