Van'ın Uçak Sorunu Şovmenleri

Türkiye'nin bir çok ilinde yaşandığı gibi Van'da da yaşanan uçak seferi sorunu yanlış yöntemlerle çözülmeyeceği gibi sorun hakkında oluşan birliğe zarar veri.

Yayın: 22 Temmuz 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 22.07.2023 07:51:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Van'da yaşanan uçak seferleri üzerinden yapılan ilgisiz ve faydasız eylem ve açıklamalar sorunun çözümüne bir katkı sunmaz. İlgili ilgisiz kişi yada STK'ların siyasi sonuç elde etmek için yaptıkları girişim yada açıklama Türkiye'nin bir çok ilinde olduğu gibi Van'da yaşanan uçak sorunun çözümüne katkı sunmayacağı gibi sorunu temelden çözmek için oluşan birliğe zarar verecektir. 

'En pahali Van uçuyor' paylaşımının doğru olmadığına dikkat çeken ilgililer, uçak fiyatları arasında uçurum olmasının mümkün olmadığını belirttiler. 

Yaz mevsimi nedeniyle tüm illerde aynı sorunun yaşandığını söyleyen gazete yazarımız Tarık Özyiğit, en çok örnek verilen Trabzonda'da aynı sorunun yaşandığını, Trabzon'un doluluk oranını Vandan daha fazla olduğunu söyledi. 

Otobüs fiyatlarının yüksek olması ve İranlı turistlerin yoğunluğunun uçak biletinin erken satılmasında ve yoğunluğun oluşmasında önemli etken olduğunu söyleyen Tarık Özyiğit,  THY Genel Müdürünün Van'da yapılan toplantıda sipariş verdikleri uçaklar teslim edildiğinde 400 kişilik bir uçağı Van'a vereceği sözünün Van için önemini hatırlattı. 

#
Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.