Van'da Türkovac Gönüllüsü Olabilirsiniz

Yerli Covid-19 aşısı için Faz-3 çalışmalarına Van Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi’nde ilk etapta 110 gönüllü ile devam edileceği açıklandı.

Yayın: 02 Kasım 2021 - Salı - Güncelleme: 02.11.2021 17:28:48
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Turkovac aşısı Van'da ilk gönüllüsüyle Van Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi’nde buluştu. Yerli Covid-19 aşısı için Faz-3 çalışmalarına Van Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi’nde ilk etapta 110 gönüllü ile devam edileceği açıklandı.

 

Van'da uygulanmaya başlayan Faz-3 Turkovac aşısı hakkında değerlendirmelerde bulunan Van İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mahmut Sünettçioğlu, Van Bölge Eğitim Araştırma Hastanemizde Turkovac Faz-3 Rapel uygulaması başlamış bulunmaktadır. Turkovac aşısı yaptırmak isteyen vatandaşlarımız E-Nabız ve Alo 184 üzerinden başvurularını yapabilirler” dedi.Başvuru yapacak olan vatandaşlarda bazı kriterlerin arandığını özellikle vurgulayan Prof.Dr.Mahmut SSünettçioğlu “ Turkovac aşısı yaptırmak isteyen vatandaşlarımızın 18-59 yaş aralığında ve Covid-19 geçirmemiş olması gerekiyor. Bunun yanı sıra iki doz Sinovac aşısını olmaları ve son olduğu Sinovac aşısının üzerinden en az 3 ay geçmiş olması gerekiyor. Kronik rahatsızlığı bulunmayan ve uygun şartları taşıyan vatandaşlarımıza hastanemizde Turkovac aşısını uygulayabiliyoruz” şeklinde konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.