Van'da sokak terörizmi

.

Yayın: 18 Şubat 2025 - Salı - Güncelleme: 18.02.2025 10:00:00
Editör -
Okuma Süresi: 40 sn.
Takip EtGoogle News

Van Büyükşehir Belediyesi Başkanı Abdullah Zeydan'ın görevden alınmasının ardından başlayan olaylar sokak terörizmine döndü.

Van'ın ara sokaklarında bir araya gelen eylemciler halkın malına zarar vermeye başladı. Bir çok vatandaşın dış duvarları yıkıldı.

Birçok vatandaşın duvarını yıkarak yollarda barikat kurmaya çalışan eylemciler çocuk parkları olmak üzere halkın faydalandığı bir çok alanı yaktı.

Zeydan'a haksızlık yapıldığı iddiasıyla eylem yapan eden kitle vatandaşın dış duvarlarını yıkarak barikat oluşturmaları, hedef gözetmeksizin çocuk parkları ve oturma banklarını yakmaları eylemden zarar goren vatandaşlar tarafından "sokak terorizmi" olarak nitelendirildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.