Van'da Jandarma Operasyonunda Yakalandı

Van'da düzenlenen operasyonda 1096 kaçak cep telefonu ele geçirildi.

Yayın: 21 Eylül 2022 - Çarşamba - Güncelleme: 21.09.2022 18:51:56
Editör -
Okuma Süresi: 33 sn.
Takip EtGoogle News

Van'da düzenlenen operasyonda 1096 kaçak cep telefonu ele geçirildi.


Valilikten yapılan açıklamaya göre, Hakkari'nin Şemdinli ilçesinden Van'a çok sayıda kaçak cep telefonu geleceği bilgisi üzerine jandarma çalışma başlatt. Jandarma ekipleri tespit ettikleri bir araçta yaptıkları aramalarda 1096 faturasız kaçak akıllı cep telefonu ele geçirdi. 

 

Yapılan operasyonda gözaltına alınan 4 şüpheli hakkında Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu'na muhalefet suçundan işlem yapıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.