Van'da 'Ayın Gafı ' Haberi Belli Oldu

Van Radikal Gazetesi'nin bu ayki 'Ayın Komedisi' haberi-açıklaması kagetorisinde Kılıçdaroğlu'nun 'Göçmenler Kapıkök Sınır Kapısından Girmiyor' açıklaması oldu.

Yayın: 29 Ağustos 2021 - Pazar - Güncelleme: 29.08.2021 07:57:56
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

AYIN GAFI   Van Radikal Gazetesi'nin  bu ayki 'Ayın Gafı' haberi-açıklaması kagetorisinin birincisi, Kılıçdaroğlu'nun 'Göçmenler KapıköY Sınır Kapısından Giriş Yapmıyor' açıklaması oldu. 

 

Göçmen tartışmalarının hareretle tartışıldığı bir dönemde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ceşitli ziyaretlerde bulunmak için Van'a geldi. Kapıköy Sınır Kapısıyla ilgili hükümete yüklenen Kılıçdaroğlu, Kapıköy Sınır Kapısına gitmiş orada yaptığı açıklama da Afgan göçmenlerin Kapıköy Sınır Kapısından giriş yapamadığını sadece pasaportla giriş yapıldığını söylemişti.

 

Vanradikal Gazetesi'nin 'Ayın Gafı' kategorisinde ilk sırada yer alan bu haber 'Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Türkiye yol geçen hanı değildir açıklamasından sonra Kılıçdaroğlu, 1 milyon göçmen Afgan hangi sınır kapısınıdan geçerek Türkiye'ye geldi' açıklmasının ardından yapılan ikinci bir gaf olarak değerlendirildi. 

  
Muhalefet partisinin genel başkanının  sınır kapılarından düzensiz göçmenlerin giremeyeceğini bilmemesi bilgi eksikliği olarak kaydedildi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.