Van Gölü'nde kaybolmuşta hala iz yok

Van Gölü'nde kaybolan kişiyi arama çalışmaları devam ediyor.

Yayın: 21 Haziran 2024 - Cuma - Güncelleme: 21.06.2024 11:32:00
Editör -
Okuma Süresi: 38 sn.
Takip EtGoogle News

Van Gölü'nde kaybolan kişiyi arama çalışmaları devam ediyor.

Çarpanak Adası civarında üç arkadaşıyla suya giren bir kişi akıntıya kapılarak gözden kayboldu. 

Akşam saatlerine kadar arama çalışmalarını sürdüren Van Emniyet Müdürlüğü Sualtı Grup Amirliği, Van İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Sualtı Arama Kurtarma, Van Afet ve Acil Durum  Müdürlüğü ile Ulusal Medikal Kurtarma ekibi karanlığın çökmesiyel arama çalışmalarına son verdi. 

Sabah saatlerinde yeniden başlatılan arama çalışmalarından şu ana kadar bir sonuç alınamazken, suda kaybolan kişinin yakınları bir umutla bekleyişlerini sürdürüyor. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.