Türkiye'de altı ilde vardı yedincisi Van'a kurulacak

Türkiye’de altı ilde bulunan Modern Laboratuardan 7. Si Van’da kuruluyor.

Yayın: 09 Ocak 2017 - Pazartesi - Güncelleme: 09.01.2017 23:03:31
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
Takip EtGoogle News

Türkiye’de altı ilde bulunan Modern Laboratuarın  7' nci si  Van’a kuruluyor.

 

 Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftçi kendisini ziyarete gelen  Van TSO heyetine Van'da kurulacak laboratuarla ilgili bilgi verdi.  Türkiye'de altı ilde bulunan modern laboratuarın 7 incisinin Van Gümrük Bölge Müdürlüğü alanına  kurulma kararının verildiğini,  ödeneğin Bölge Müdürlüğüne gönderildiğini, ayrıca Gümrük Bölge Müdürlüğü alanında modern bir depo yapılacağınıda belirtti. 

 

Fatih Çiftçi Van TSO Yönetim Kurulu ve Gümrük Bölge Müdürlüğü yöneticilerinin toplantısının çok verimli sonuçlar ortaya çıkaracağını belirterek “Kurumlar arası diyoloğun gelişmeye katkı sunacaktır. Gündeme gelen konulardan Modern Laboratuar kurulması kararımızı verdik. Bütçesi Bölge Müdürlüğüne gönderildi. Ayrıca Bölge Müdürlüğü alanında Depo Kurulması kararımızı da aldık. Bununla birlikte bize iletilen diğer konuların hepsinin çözüme kavuşturulması için gerekli çalışmaları yapıyoruz” ifadesini kullandı. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.