Terör devleti hastaneyi vurdu 500 ölü

Terör devleti İsrail bir hastaneyi vurdu, 500'den fazla olduğu açıklandı.

Yayın: 17 Ekim 2023 - Salı - Güncelleme: 17.10.2023 20:37:00
Editör -
Okuma Süresi: 33 sn.
Takip EtGoogle News

Terör devleti İsrail bir hastaneyi vurdu, 1000'den fazla olduğu açıklandı. 

Gazze'de soykırım girişiminde bulunan işgalci terör devleti İsrail, Arap Babtist Hastenesini bombaladı. Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail'in Arap Baptist Hastanesi'ni bombalaması nedeniyle 500 civarında kişinin öldüğünü tahmin edildiğini açıkladı.

Başkan Erdoğan yaptığı açıklamda bunu kınadı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail'in Gazze'de hastane bombalamasına dair "İçerisinde kadınların, çocukların, masum sivillerin olduğu bir hastaneyi vurmak, İsrail’in en temel insani değerlerden yoksun saldırılarının son örneğidir" dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.