HDP Grup Başkan Vekili Beştaş Şov Yapıyor
Van'ın Başkale ilçesinde yaşayan halkın sele teslim olduğunu söyleyen Beştaş'ın açıklamasının şova yönelik bir açıklama olduğu söylendi


HDP Grup Başkan Vekili Beştaş Şov yapıyor
Van'ın Başkale ilçesinde sele maruz kalan vatandaşlardan bir kısmı, HDP'li milletvekillerinin halkın yaralarına derman olmadıklarını, halkın yaralarına derman olamayan HDP'li milletvekillerinin sadece eleştirmekle gündem de kalmaya çalıştıklarını ifade etti.
Sadece hükümet eleştirmek için konuşan HDP Grup Başkan Vekili Beştaş yeni bir gafa daha imza atarak gerçeklerle uyuşmayan bir açıklama yaptı. 240 gün boyunca Avusturya'da, yaklaşık iki aydır ABD'de ve Avrupanın bir çok ülkesinde söndürülemeyen yangınları görmezden gelerek hükümeti yangın söndürememekle eleştirilen HDP Grup Başkan Vekili Beştaş, Van'ın Başkale ilçesinin de sele teslim olduğunu söyleyerek büyük bir gafa imza attı.
Beştaş'ın değerlendirmesini yorumlayan sel mağduru bir kaç vatandaş 'Beştaş'ın şov yaptığını, ilk günden beri yetkililerin Başkale'de çalışmalara başladığını, hükümetinde destek sözü verdiğini belirterek, HDP'nin şu ana kadar hiç bir şey yapmadığını, gündemi eleştirmekle geçiştirmeye çalıştıklarını söylediler.
