Filistin soykırımında din savaşı

Siyonist - Evangelizm kardeşliği Gazze'nin tamamen yıkılarak İsrail toprağı olmasını istiyor. Büyük İsrail'i (Arzı Mevud) savunan ABD'nin en güçlü dindar oluşumu Evangelistler inançları gereği İsrail'e sınırsız deste veriyor.

VANRADİKAL Yayın: 28 Ekim 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 28.10.2023 09:40:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Siyonist - Evangelizm kardeşliği Gazze'nin tamamen yıkılarak İsrail toprağı olmasını istiyor. Büyük İsrail'i  (Arzı Mevud) savunan ABD'nin en güçlü  dindar oluşumu Evangelistler inançları gereği İsrail'e sınırsız deste veriyor. 

Dini inançlarının gereğini yerine getirmek için Müslümanlara her türlü zulmü revan gören Evangelistlerle, Fundemantalist Yahudiler Filistin'e yönelik soykırımı dini ritüeller üzeriden yorumluyor. Büyük İsrail devletinin kurulmasının önündeki her türlü engelin kaldırılması gerektiğine inanındıkları için çocuk ve kadın ölümlerini önemsemeyorlar. 

İsrail'e sınırsız destek veren ve tek devletli çözümü dayatan Hagee Papazları Kurucusu John Hagee, "Ortada tek devletli bir çözüm var. Bugün de İsrail, yarın da İsrail. Amerika, İran'a da gününü göstermeli" dedi.  İsrail'i Tanrının gözbebeği olarak nitelendniren Hagee, Ortadoğuda ABD'nin tek dostunun İsrail olduğunu söyledi. 

Evangelizm,Theodor Herzl gibi bazı Siyonist Yahudiler’in çalışmalarıyla 19.yy'nın sonlarına doğru Hristiyan düşüncesi ve bakış açısının deformasyona uğratılara ortaya çıkarılan Hristiyan mezheptir.

Evanjelizm, Hristiyan Protestanlığın Yahudi karşıtı tutumunu tahrip ederek, Hristiyan-Yahudi birliğini oluşmasını hedefleyen Yahudi yanlısı bir Hristiyan siyonizmidir.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.