Çiftçi'nin Muharrem Ayı mesajı

Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftçi muharrem ayı münasebetiyle yayınladığı mesajda, Aşure Günü'de dikkat çekti.

Yayın: 02 Ekim 2016 - Pazar - Güncelleme: 02.10.2016 21:27:18
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
Takip EtGoogle News

Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftçi muharrem ayı münasebetiyle yayınladığı mesajda, Aşure Günü'de dikkat çekti. 

 

Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Çiftçi,  ' İdrak etmeye başladığımız muharrem ayınını tüm İslam alemi için hayırlara vesile olmasını diliyorum.  Bu yıl Hicri  1438 nci  yılını idrak etmekteyiz. Muharrem ayında müslümanlar için önemli günlerden kabul edilen Aşure Günü var. Bu yıl muharrem ayının 10'nuncu gününe denk gelen  11 Ekim'de Aşure Günü kutlamaları yapılacaktır.  Peygamber Efendimizin ev halkının ve Kerbela Şehitlerinin anıldığı Aşure Günü vesilesiyle  Ehli Beyti rahmet ve hürmetle anıyorum. Yeni hicri yılın hayırlara vesile olmasını diliyorum.' dedi. 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.