CHP'li Belediyeden Faşizan Tavır

CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, mültecilerin şehri terk etmesi için kentte yaşayan yabancı uyrukluların su faturasına 10 kat zam yapacağına yönelik sözlerini savundu.

Yayın: 27 Temmuz 2021 - Salı - Güncelleme: 27.07.2021 14:35:50
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Yerel seçimler öncesi ‘Bolu’da Suriyeli görmek istemiyoruz’ diyen, belediye başkanlığını kazandıktan sonra ilk ırkçı ‘hizmeti’ni Suriyelilere verilen yemeği keserek yapan CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, son olarak kentte yaşayan yabancı uyruklu kişilerin su faturası ve katı atık vergisi ücretlerine 10 kat zam yapacağını açıklamıştı.

 

"DAHA FAZLASINI YAPACAĞIM"

Özcan, HaberTürk yayınında bu sözlerinin arkasında durdu. Tepkileri umursamayacağını söyleyen CHP'li başkan, "Geri adım atmayacağım, fazlasını da yapacağım" dedi.

 

CHP'DEN TEPKİ YOK

Katıldığı yayında, "Başka yol üretemez misiniz, başka yol yok mu?" ve "Partinizden tepki aldınız mı?" sorularına yanıt veren Özcan, "Ben dediklerimin arkasındayım. Bedel ödenmesi gerekiyorsa, bu bedeli ödemeye hazırım. Asla geri adım atmam. Bundan sonra yapmam gerekeni yaparım. Partim bu çizgimi biliyor. Alsam da onu da umursamayacağım" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Yenişafak

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.