Çaldıran bizimle hizmete doyacak

Aşkın, Çaldıran ilçesi bizimle hizmete doyacak

Yayın: 30 Kasım 2023 - Perşembe - Güncelleme: 30.11.2023 14:21:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News
Van'da uzun yıllar Ak Partide çeşitli kademelerde görev yapan Ayhan Aşkan Çaldıran Belediye başkan aday adayı olması olumlu karşılandı.

Çaldıran'a hizmet etme aşkıyla yola çıktığını söyleyen iş insanı siyasetçi Ayhan Aşkın, doğup büyüdüğü ilçesine hizmet etmek istediğini söyledi.

Ak Parti il binasını kalabalık bir aile topluluğu ve Çaldıran ilçesi muhtarları ve parti üyeleriyle ziyaret eden Aşkın yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Ak Parti halka hizmet etmeye başladığı andan günümüze teşkilatlarımızla yol yürüyerek , en zor zamanlarda tüm olumsuzluklara hep beraber göğüs gerdik.Teşkilatlarımızın içinden gelen bir kardeşiniz olarak diyorum ki, yine hep beraber el ele vererek, güzel ilçemiz Çaldıran için zafere birlikte ulaşalım. Bunun için gerekli olan motivasyona, teşkilata, ekibe ve tecrübeye sahibiz. Biz, sefere çıktık. Zafer mutlak hüküm sahibi yüce Allah’ındır.

Yeni başlangıçlara ve hizmetlerimizi devam ettirebilme adına diyorum ki “ 31 Mart 2024’te verdiğimiz emaneti alarak, Türkiye yüzyılı yolunda Çaldıran olarak yeni bir destan yazalım.

31 Mart’ta büyük bir zaferle kazanarak, Çaldıran'ı özlediği hizmetlere yine bizler kavuşturacağız” dedi.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.