Bu Birlik Van'a Güç Katar

Van VİŞAD kurumları bir araya getirerek güç birliği oluşturdu. VİŞAD Van Şubesi Van'da 'Devlet Teşvikleri Bilgilendirme Semineri düzenledi.

Yayın: 29 Aralık 2022 - Perşembe - Güncelleme: 29.12.2022 20:48:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

VİŞAD Van Şubesi Van'da 'Devlet Teşvikleri Bilgilendirme Semineri düzenledi.

Vişad Başkanı Ayhan Işık yaptığı değelendirmede şunları söyledi:

"KOSGEB, İŞKUR, DAKA, TKDK Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu, il tarım ve orman müdürlüğü gibi kıymetli kurumların ekonomi yönetimindeki bilgi ve becerilerinin yanı sıra girişimcileri yönlendirmeleri, teşvik ve destekleri organize etmeleri yatırımcı için önemli bir nimettir. 

Bu çerçevede bugün burada; istihdam, eğitim, prim, ar-ge, yatırım, geliştirme ve daha birçok alanda uzman ağızlardan devlet teşviklerini konuşacağız. Bu Destekler nelerdir, desteklerden nasıl faydalanabiliriz! Teşvik süreçleri nasıl yönetebiliriz!! Bu sorulara yanıt bulmaya çalışacağız. 

VİŞAD olarak bu anlamlı programı organize etmekten duyduğumuz mutluluğu ifade etmek isterim. İktisadi performansı tartışma konusu olan, istihdamı ve diğer sosyo-ekonomik parametreler açısından ülke sıralamasında sonlarda olan Van şehrinin, kalkınması ve ilerlemesi için hepimize görevler düşmektedir. Bu organizasyon da bu çerçevede planlanmıştır. 

Bu anlamda programı destekleyen kurumlara teşekkür ediyor, bu etkinliğin kentimize, yatırımcımıza, girişimcilere fayda sağlamasını ümit ediyor, saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum.

#
Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.