Bahçeli'den ABD'ye tepki

MHP lideri Bahçeli, BM Barış Gücü'nün KKTC'deki tutumuna sert tepki gösterdi.

Yayın: 20 Ağustos 2023 - Pazar - Güncelleme: 20.08.2023 05:37:00
Editör -
Okuma Süresi: 33 sn.
Takip EtGoogle News

MHP lideri Bahçeli, BM Barış Gücü'nün KKTC'deki tutumuna sert tepki gösterdi.

 

ABD'yi "Sorumsuzluk"la suçlayan Bahçeli, teröre destek veren ABD'yi de sert bir dille eleştirerek, "Her ihanetin koçbaşı ABD'dir" ifadelerini kullandı.

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Pile halkının taleplerini karşılamak amacıyla KKTC hükümetinin yol yapım faaliyetine Birleşmiş Milletler Barış Gücü'nün karşı çıkması, beton blokların proje sahasına yerleştirilmesi kaos ve kutuplaşmaya açıktan destek olmak ve çanak tutmaktır." ifadesini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.