KÜRT-YAHUDİ İŞBİRLİĞİ DÜŞMAN TÜRKİYE-İRAN
.


Kürt-Yahudi İşbirliği Düşman Türkiye ve İran
Almanyada ilk kez düzenlenen Kürt Yahudi Kongresi'nde Öcalanın kürtler devletle bütünleşmelidir modeline karşı çıkıldı.
Türkiye'nin içerdeki hamlesinden rahatsız olan Terör Devleti İsrail, Kürt Yahudileri ayaklandırarak Türkiye'deki projeyi sabote etme girişimlerine bir yenisini ekledi.
Berlin’de yapılan dünyadaki ilk Kürt Yahudi Kongresi’nin sonuç bildirgesinden Türkiye ve İran düşmanlığı çıkması İsrail eksenli bir yönlendirmeye işaret eder.
Kongrede Alman devletinden, Kürtlerin ve Yahudilerin haklarını koruması için Türkiye ve İran'a bağlı teşkilatlanmaları cezalandırılması istendi.
Kongrenin sonuç bilgirgesinin beşinci maddesi ile Öcalan’ın “Kürtler, devletle ve milletle bütünleşmelidir” modeli hedef alınması ve Kürtlerle ve Yahudilerin kader ortaklığına vurgu İsrail'in Ortadoğu projelerine hizmet olarak yorumlandı.
